fbpx

Om Oss

Historien om Vår resa

Idén till Move Time dök upp över en kopp kaffe mellan två företagare. Sedan starten 2022 har företaget vuxit till att bli en väletablerad och pålitlig leverantör av professionell städning, flytt och en rad andra tjänster i Sverige. Det som började som en liten idé har nu vuxit till ett företag synonymt med professionalism, pålitlighet och kundnöjdhet. Idag är vi stolta över att vara en av de ledande leverantörerna av städning, flytt, packning, montering, IT-support och andra tjänster i Sverige, engagerade i att ge högsta servicenivå och kundnöjdhet.

Vårt Uppdrag

På Move Time är vårt uppdrag att göra ditt liv enklare genom att erbjuda ett brett utbud av tjänster skräddarsydda för att möta dina behov. Oavsett om du behöver hjälp med städning, flytt, packning, montering eller IT-support finns vi här för att hjälpa dig varje steg på vägen.

Vår Vision

På Move Time är vår vision att vara den ledande leverantören av professionell städning, flytt och en rad andra tjänster i Sverige. Vi strävar efter att uppnå detta genom att prioritera hållbarhet, främja nya kontakter med olika företag för affärstillväxt, investera i personalutveckling och utbildning och aktivt engagera oss i samhället. Vi föreställer oss en framtid där vårt engagemang för hållbarhet, tillväxt, medarbetarutveckling och samhällsengagemang sätter standarden för excellens i vår bransch.

Popular Services

Städning

Ditt expertval för hem, kontor och specialiserade städbehov.

Flytt

Din pålitliga partner för smidiga och stressfria flyttupplevelser.

Packning

Expertförpackning för ömtåliga föremål för säker hantering.

Möbelmontering

Förenkla din möbelinstallation med expertlösningar för montering och demontering.

Hjälpartjänster

Ditt stöd för att bära och hantverkare behöver, allt på ett ställe.

Tech Support

Ditt nav för digitala lösningar för webbplatser, appar och felfria IT-lösningar.

Vårt tidigare arbete

Kolla in våra projekt

Följ oss på sociala medier

Open chat
1
Scan the code
Hello! How can we help you?